Måndag

Nu har ytterligare en helg passerat och det är sjukt vad tiden går fort. Den här helgen har jag jobbat en hel del på olika skolarbeten. Sedan hade jag också ett online prov som jag var tvungen att göra. Men visst fanns det också tid för lite festande. I lördags var det en liten fest med simteamet och med celebert besök. Lindsey, Dave och Rachel var där pch hälsade på. Alla tre var på simteamet förra året men gick ut skolan i våras. Så det var väldigt roligt att träffa dem.
Idag har varit en ganska fullspäckad dag med morgonträning, lektion, och simträning. Men det är ju ingenting mot vad onsdagarna är. Nu ska jag snart gå och sova så att man orkar med imorgon också.

Torsdag

Det var så otroligt skönt att ta en lååång sovmorgon imorse efter min väldigt påfrestande onsdag. Jag har bara haft en lektion idag och den började inte förrens klockan 2 så jag kunde ta det lugnt hela förmiddagen. Sedan efter min lektion så gick jag direkt till simträningen. Usch vad det är jobbigt, dessutom körde vi lite styrketräning så jag gissar att jag kommer ha väldigt mycket träningsvärk imorgon.

Efter träningen så var det dags för matlagning. Jag hade nämligen bjudit in Jami och Berms på middag i min lägenhet. Fast trots att det var jag som bjöd så fick de trots allt hjälpa till lite med matlagningen. Det bjöds i alla fall på "Chicken Parm" (panerad kyckling med tomatsås och smält mozarella) och spaghetti. Det var riktigt gott och än en gång räckte det till lite matlådor till mig. Det är ju ganska perfekt att bygga upp ett litet lager med matlådor för det är rätt så skönt att slippa laga mat ibland när man kommer direkt från träningen. Resten av kvällen har jag spenderat tillsammans med Jami och Berms, och vi har pluggat och tittat på "Jersey Shore".
Jag har inga fler lektioner den här veckan och jag har heller inte så mycket skolarbeten som måste göras över helgen. Jag har bara ett prov online men det borde inte vara allt för svårt. Däremot så tänkte jag passa på att börja på några stora skolarbeten i förtid, för att slippa stressa sen framöver.

Tisdag

Idag har jag haft ett möte med styrelsen för vår klubb. Vi pratade och planerade lite inför de eventen som vi ska ha den här terminen. Jag lade fram ett förslag att vi ska ha ett litet klubbmöte med alla medlemmar, där vi ska ha lite mat och egentligen bara träffa nya medlemmar och introducera klubben. Mitt förslag var omtyckt av de andra styrelse medlemmarna, så första mötet/eventet är nu bestämt.

Sedan har jag haft en lektion hela eftermiddagen och i och med det så blev det ingen träning för min del idag. Igår hade vi nämligen vår första officiella sim träning. Det var rätt så jobbigt och jag är fortfarande inte i någon vidare form men det lär väl bli ändring på det så småningom. Efter min lektion så åt jag middag tillsammans med Bethany, Jenny, Elliot och Jared. Bethany och Jenny var nämligen här på skolan ikväll eftersom de har lektioner. Så det var precis som den gamla goda tiden. Resten av kvällen har jag spenderat i mitt rum eftersom jag hade lite skolarbeten att göra. Men nu ska jag gå och lägga mig eftersom det är onsdagen från helvetet imorgon :)
Jag kommer inte ihåg senast jag gick och lade mig såhär tidigt men det kan behövas för jag har fortfarande inte helt återhämtat mig efter den fullspäckade helgen.

Söndag

Den här helgen har varit en riktig party helg och jag är helt färdig just nu och har inte den minsta lust att göra något. Men tyvärr så har jag en massa läsning att göra. Det hela började i fredags då vi hade en fest med simteamet. Det var i alla fall en vädligt rolig kväll.

Sedan på lördagen var det dags för nästa festande. Det är nämligen så att min kompis Berms fyller 21 idag. Så planerna var att åka in till New York efter tolvslaget och fira hennes födelsedag. Vi blev ett gäng på cirka 10 personer som åkte. Stället som vi var på hette People's Lounge men jag vet ärligt talat inte riktigt vart det låg någonstans. Men någonstans inne i smeten på Manhattan. Det blev i alla fall en grym kväll med mycket dansande. Dock så blev det ju väldigt sent. Vi åkte från New York vid fyra tiden och jag tror inte att jag somnade förrens vid halv sex. Så idag har man varit ganska så sliten. Nu under kvällen så hade i alla fall Berms  en liten födelsedags middag i hennes lägenhet. Hon hade lagat massa mat och så hade vi såklart en tårta också.
Allt jag vill göra just nu är att gå och lägga mig, men jag har lite saker som jag måste få gjort först. Sedan är det väl också väldigt tveksamt om jag kommer orka upp och träna klockan 5.30 (samma tid som jag gick och lade mig i natt/imorse).

Onsdagen från helvetet

Det gick faktiskt riktigt bra på klubb eventet idag. Innan var jag lite rädd att inga nya medlemmar skulle komma och skriva upp sig men så var inte fallet. Nästan 40 nya medlemmar kom och skrev upp sig vilket var över förväntan. Nu gäller det bara att börja planera för de klubb eventen som vi ska ha under terminens gång.

Nu ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag har en väldigt låååång dag imorgon. Onsdagar kommer definitivt vara mitt stora hat objekt under den här terminen och jag ska förklara varför. Det börjar med uppstigning klockan 05.30, och en och en halv timmes hård landträning. Därefter måste jag skynda tillbaka till rummet för att äta frukost och duscha. Sedan klockan 8 har jag en tre timmars lektion. Sedan efter den lektion har jag ett par timmars ledighet för lunch och eventuella läxor. Sedan är det dags för nästa träning, vilket består av cirka två och en halv timmes simning. Därefter måste jag än en gång skynda tillbaka till mitt rum, äta middag och sedan bege mig till nästa lektion. Då har jag ytterliggare en tre timmars lektion mellan 18.30 och 21.45. Efter detta gissar jag att jag kommer tuppa av på sängen och sova riktigt gott.

Club Fair

Då var första landträningen avklarad. Själva träningen i sig var inte så jätte jobbig, det var mer en introduktion av vad vi kommer att göra under säsongen. Dock var det desto jobbigare att gå upp så tidigt. Men efter träningen kunde jag i alla fall gå tillbaka till rummet och sova några timmar eftersom jag inte hade lektion förrens vid klockan 2.

Imorgon så är det en så kallad "Club fair" på skolan. Det är en liten utställning av alla klubbar kan man säga. Det kommer vara representanter från alla klubbar på skolan som är där för att visa upp sig och värva nya medlemmar. Eftersom jag nu är nybliven president så kommer även jag att vara där och representera International Business Club och förhopningsvis kan jag lyckas värva några fler medlemmar. Nu under kvällen har jag försökt vara lite kreativ och gjort en skylt tills imorgon för att locka intresset bland eleverna.

Dryland

Idag har varit en plugg dag. Jag har faktiskt en hel del plugg att göra trots att det bara har gått en och en halv vecka. Så jag, Berms och Jami har spenderat kvällen i min lägenhet och gjort våra respektive läxor. Men vi tog en liten paus och bakade kakor som en liten extra motivation till att forsätta.
Men nu ska jag slänga mig på sängen för imorgon börjar allvaret på riktigt. Vi har nämligen vår första landträning vilket innebär att väckarklockan ringer 05.30. Usch jag har vekligen inte saknat detta.

Fredag

Det kännssom jag har haft mycket att göra den här veckan men då har jag ändå bara haft två lektioner på hela veckan. Men så här i början av terminen är det en hel del små saker som ska fixas innan man är helt hemmastadd. Nu har jag i alla fall införskaffat en tv till rummet. En snygg 22 tums platt tv blev det. Nu tror jag också att jag har all köksutrustning som jag behöver. Idag har jag faktiskt lagat min första middag i köket som jag nu har i min lägenhet. Det blev pasta med kyckling, paprika och en sås. Inte så tokigt faktiskt och sedan blev det ju lite matlådor över också vilket är helt perfekt.
Igår fyllde min kompis Alexandra 21år och det skulle ju firas såklart. Under dagen så gick jag och Berms in på hennes rum under tiden som hon jobbade, och dekorerade hennes rum med ballonger, girlanger, och massvis med konfetti överallt. Sen på kvällen gick vi ut på utestället som ligger ganska nära skolan.
Ikväll ska jag och Berms åka hem till Jami och stanna där över natten och lördagen.

Labor Day Weekend

I fredags åkte jag och Kyle med Bethany och Jenny till södra New Jersey där de bor och stannade där över helgen. Det har varit en jättebra helg med kanon väder varje dag. Vi kom dit ganska sent på fredagen så det blev lite filmtittande och sedan gick vi och lade oss. På lördagen åkte vi till stranden och var där hela förmiddagen. Sedan åkte vi hem till Jenny. Hon bor precis vid en lagun så vi hängde där ute och fiskade lite krabbor. Självklart så var det jag som tog hem segern i krabbfiskningen. Jag tappade räkningen men drygt 10 stycken lyckades jag fånga. På kvällen sedan åkte vi hem till Bethany och lagade mat, spelade spel och bara snackade, och hade det roligt. Under söndagen åkte vi till stranden igen. Sedan efter det åkte vi till ett poolområde där Jenny jobbar som badvakt. Så vi hängde där några timmar under tiden som hon jobbade. Sedan efter att hon slutade så åkte vi till en restaurang där Bethany jobbar och käkade middag. På måndagen blev det ytterliggare en förmiddag på stranden. Sedan på måndag kvällen begav vi oss tillbaka till skolan igen.
Nu är det tillbaka till alvaret och idag är det dags för lektioner igen. Än så länge har jag bara haft en lektion och under den lektionen så ställde professorn in vår näst kommande lektion. Så man kan väl säga att jag har haft en riktigt mjukstart än så länge. Det har i alla fall vart en riktigt bra och rolig helg, och det är skönt att man slipper se ut som ett spöke. Man har ju fått lite färg nu efter alla dessa dagar på beachen.

Back in the States

Efter en lång och härlig sommar i Sverige så har jag nu åter igen begett mig tillbaka till staterna. Det är med ett visst vemod som jag nu påbörjar mitt allra sista år här på Ramapo College. Tiden har gått så otroligt fort och det har varit en grym upplevelse som jag inte vill ska ta slut.

 

I alla fall så landade jag någon gång mitt på dagen igår (amerikansk tid) och flygningen gick som den skulle utan några förseningar. Jag hade det lyxigt nog att bli hämtad vid flygplatsen av min kompis Berms och det var ytterst skönt att slippa släppa all min packning på tåget för det var riktigt tungt. Vi åkte och käkade på ”Panera” innan vi åkte till skolan.

 

Alltid när jag flyger tillbaka så planerar jag att ta en liten tupplur någon gång på eftermiddagen för att orka med kvällen. Men de planerna lyckas alltid gå i krasch. Så fort man kommer till skolan så har man inte en lugn stund. Först så åkte jag och kollade var Berms bodde, sedan checkade jag in på mitt rum. Strax därefter så träffade jag Jami och hennes pojkvän. Därefter fick jag en kort stund på mig att packa upp lite av mina grejer innan det var dags att träffa nästa gäng. Då träffade jag Jenny, Kyle, Jared, Lauren och Geoff. Vi hängde ett tag på Jared och Kyle’s rum och sedan var det dags att gå till festen som sim teamet alltid har första kvällen på skolan. Så det blev inte mycket vila för mig och jag var sådär lagom pigg på att festa. Men det var kul att träffa de övriga från teamet och jag tog det trots allt hyvsatt lugnt eftersom jag var rätt så sliten efter min långa resdag. Jag gick och la mig vid två ungefär efter att ha varit vaken i sisådär 26 timmar nånting.

 

Men som tur är så har jag inga lektioner idag så jag kan ta det ganska lugnt hela dagen. Men det är ändå några saker som ska fixas idag. Jag ska hämta de sakerna som jag lämnade över sommaren i ett förråd här på skolan. Sen ska jag på en stor shopping runda ikväll. Jag måste köpa köks utrustning, massa mat, och förhoppningsvis blir det en TV också. Det kommer att svida i plånboken ;)


RSS 2.0