Slutet

Igår på morgonen så hade jag mitt sista prov för teminen och det känns väldigt skönt att vara helt klar med alla prov nu. De senaste dagarna har varit hektiska och jag har knappt gjort annat än att plugga. Men nu så är det klart så igår firade jag med att ligga ute i solen och slappa, och brände mig lite gjorde jag också. Dock kan jag inte gå på sommarlov riktigt ännu för jag har fortfarande en uppsats kvar som jag måste skriva under helgen. Sen måst jag också börja packa eftersom hemresan börjar närma sig med stora steg. Vi får bara hoppas att den där vulkanen kan hålla sig lugn så att jag får komma hem i tid.

En vecka kvar!

Igår var sista dagen med riktiga lektioner och nu återstår bara alla slutproven. Idag är det en så kallad "reading day" eller plugg dag vilket innebär att ingen på skolan har några lektioner eller prov. Jag är även ledig imorgon och sedan på torsdag och fredag börjar mina slutprov. För att fira att sista riktiga skoldagen var över igår, så åkte vi några stycken från simteamet och käkade under kvällen. Vi blev ett gäng på 10 stycken och vi hade väldigt roligt. Men nu blir det tillbaka till allvaret för nu måste jag börja plugga för fullt inför mina slutprov.

Prov, prov och prov

Ja nu är det bara slutprovs veckan kvar. Kanske den mest krävande tiden på terminen när det kommer till pluggandet. Jag har ett fullspäckat schema med två prov imorgon, två prov på torsdag och ett prov på fredag. Med andra ord en väldans massa pluggande. Idag har det varit soligt och väldigt varmt så jag passade på att sitta ute och plugga. Det var hur skönt som helst men pluggandet kom lite i andra hand. Men för att ta igen så har jag varit i biblioteket nu under kvällen där jag fick en hel del avklarat.
Ja, det är ju inte det lättaste att hitta tid och prioritera tid när man har så många olika prov. På torsdag till fredag så kommer jag liksom ha 3 prov inom loppet av 26 timmar. Och det ska väl tilläggas att det inte är några små prov heller. Så det är mycket information som måste bankas in i skallen på samma gång. Vi får väl se hur det går, jag behöver väl inte säga att jag längtar tills den här veckan är över. Efter den här veckan har jag ett prov på måndagen (dagen innan jag åker hem) och en till uppsats att skriva och efter det kan jag äntligen gå på sommarlov.

RSS 2.0