Slutstress

Än en gång ber jag om ursäkt för mitt dåliga uppdaterande här på bloggen men det är sjukt vad mycket jag har att göra den här terminen. Förra veckan var det ju Thanksgiving och jag hade en väldigt bra ledighet hemma hos Bethnay. Helgen bestod av mat i massor, galen Black Friday shopping och mycket annat skoijgt. Men så fort jag kom tillbaka till skolan så var det "down to business" som gällde. Det börjar ju närma sig slutspurten och det är en massa skolarbeten som ska avslutas. Jag har till exempel min andra 30 sidors uppsats som ska vara klar på tisdag nästa vecka och det tar upp en hel del tid. Dessutom kommer jag vara borta hela den här helgen. Det är nämligen så att vi ska åka iväg på en stor simtävling. Vi åker på fredag förmiddag och kommer hem sent på söndag. Detta betyder ju att det inte finns så mycket tid för skolarbeten under helgen och därför har jag extra stressigt att hinna klart med allt. Som tur är så är det ju bara 2 dagar kvar tills jag får åka hem till Sverige. Jag längtar så.

Fredag

Det har verkligen inte blivit mycket bloggande på sistonde men jag lever i alla fall. Jag har haft en väldigt tuff vecka med mycket skolarbete och pluggande. Dessutom har jag börjat jobba. Än så länge har jag bara jobbat några få timmar men jobbet verkar vara helt okej. 

Men nu framöver blir det lite lugnare eftersom det är thanksgiving nästa vecka. Detta innebär att jag är ledig från onsdag till söndag. I år ska jag fira thanksgiving hos min kompis Bethany. Det ska bli roligt och jag ser fram emot lite extra ledighet och all maten förstås :)

Förresten så är det tävlingsdags imorgon. Vi möter NJIT och det borde bli en rätt så enkel seger men jag återkommer med resultat.

Fredag

Så egentligen skulle vi haft en tävling imorgon men den har blivit inställd. Det är nämligen så att snöstormen som var förra helgen slog till rätt så hårt. Skolan som vi skulle tävla mot tvingades nämligen evakuera skolan eftersom det inte fanns någon ström. Så den skolan har varit stängd typ hela veckan. Därav blir det ingen tävling. Så istället har vi träning imorgon. Men det gör faktiskt mig inte så mycket att den blev inställd för det gör att jag har mer tid till att skriva på min 30 sidors uppsats. Det börjar närma sig då den ska vara klar så jag kommer sitta och skriva på den mer eller mindre hela helgen. Skojigt skojigt.

Idag har jag för övrigt fått mitt Social security card vilket innebär att jag officielt nu är tillåten att jobba i USA. Dock så kommer jag inte börja jobba förrens den 14 november eftersom jag fortfarande har lite pappersarbete som måste fixas med skolan.

Kurser

Idag har varit en lite speciell dag. Det är nämligen så att jag idag har registrerat mig för mina fyra absolut sista kurser i min college karriär. Det känns hur konstigt som helst och det är väldigt svårt att förstå att det snart har gått fyra hela år. Registreringen gick i alla fall bra och jag fick 3 utav 4 förstahandsval. Det är alltid lite nervöst med registreringen för man får en utsatt tid som man ska logga in och så snabbt som möjligt välja sina kurser. Så när tiden är kommen gäller det att ha flinka fingrar så att inte kurserna hinner fyllas upp. 

De fyra kurserna som jag kommer ha nästa termin är i alla fall: "Introduction to Astronomy", "Public Speaking", "Strategic Management", och "Cost Accounting". Jag har ju varit lite smart så jag har sparat två ganska lätta kurser till sista terminen. Så förhoppningsvis kommer jag att ha det lite lugnare under våren och inte alls så stressigt som jag har det nu. Man vill ju trots allt kunna njuta lite under de sista månaderna.

RSS 2.0