Dan före dan

Idag känns det nästan som dagen före julafton. Jag går bara och väntar på att imorgon ska komma så att jag får åka hem. Dock har jag ett slutprov som återstår imorgon bitti. Jag kan väl inte påstå att jag är så jätte motiverad till att plugga inför provet men det är bara att bita i det sura äpplet. Förrutom att plugga inför provet har jag börjat på med packningen och även städat rummet lite.
Nu ska vi snart åka in till New York så det blir en liten paus från pluggandet. Eller egentligen inte eftersom jag ska ta med mig anteckningar och boken på bussen. Men det ska bli kul i alla fall. Planerna är att åka till Chinatown och Little Italy vilket ska bli kul eftersom jag aldrig har varit där förrut. Sen om det blir tid över ska vi också gå och se stora julgranen och Times Square.


Tomt

Än en gång får jag se på när folk flyttar ut och går på love medans jag måste stanna kvar tills på tisdag då jag har mitt sista prov. Min rumskompis Yong flyttade ut igår så nu har jag rummet för mig själv. Sen åkte även Jenny och Bethany hem i går. Som tur är så är fortfarande Berms och Jami kvar på skolan tills på tisdag också, så jag är i alla fall inte helt själv. Egentligen skulle vi ha åkt in till New York idag men sjukdom och snö gjorde att det blev inställt. Däremot så kanske jag, Jami och Berms ska åka till New York på måndag.
Idag har jag spenderat dagen med att skriva båda mina uppsatser och jag är snart helt klar, och då är det bara ett enda prov som återstår. Nu har även snön börjat komma här, nu under kvällen har det snöat för fullt och det snöar fortfarande. Jag håller tummarna att det slutar till på tisdag för det sista jag vill är att det ska bli förseningar.

Torsdag

Även fast det bara är några dagar kvar tills jag åker hem så känns det väldigt långt borta för tillfället. Jag har massor att göra fram till dess. Idag har jag spenderat hela förmiddagen med att läsa/plugga inför mitt prov som jag har på fredag och troligtvis komner jag spendera största delen av kvällen till att plugga också. Sen när jag väl är klar med det provet imorgon måste jag skriva två korta business uppsatser och sen börja plugga för mitt sista prov som är på tisdag. Det jobbiga är att provet på tisdag täcker 9 kapitel och varje kapitel är typ 40 sidor långt. Med andra ord väldigt mycket information som ska fastna i skallen.
Nu ska jag snart gå och äta lunch och sedan efter det är det dags för den allra sista träningen innan lovet.


Halvvägs

Jag är väldigt glad att den här dagen går mot sitt slut eftersom det har varit mycket på gång. Jag hade två stora prov under dagen idag och jag spenderade i pricnip hela gårdagen till att plugga inför dem. Det kändes som att proven gick bra och nu kan jag pusta ut lite för nu är jag ledig i två dagar innan mitt nästa prov som är på fredag. Jag är nu halvvägs in i slutproven och har bara två kvar nu, sen har jag också två korta business uppsatser att skriva. Så nu är det verkligen inte mycket som står i vägen för jullovet.

På lördag så ska jag, Bethany, Kyle och Jenny åka in till New York City igen så det blir en liten paus från allt pluggande då. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra i New York men troligtvis så ska vi väl gå till stora Julgranen vid Rocketfeller Center och sen till Times Square.

CSI

Så idag var det då dags för tävling igen och vi mötte College of Staten Island (CSI) på hemmaplan. Vi har haft en ganska lång hård träningsperiod nu så jag hoppades att det skulle gå bra men det gick faktiskt över förväntan för min del. Jag simmade fyra olika saker. Jag simmade två lagkapper där jag inte vet vad jag fick för tider men jag tror att det gick bra och hyvsatt snabbt. Sen simmade jag 200 frisim och 500 frisim och jag fick med mig nytt personbästa på båda de sträckorna. Så jag var väldigt nöjd med dagen och dessutom vann vårt team tävlingen.

Efter tävlingen var över så pkte vi och åt middag och efter det kollade vi på en film. Men nu är det dags at sova eftersom det är en väldigt tidig morgon som väntar. I morgon åker vi till Ocean County College (OCC) vilket ligger drygt två timmar bort så därför måste vi åka tidigt tidigt.

Slutet är nära

Ja nu börjar det verkligen närma sig slutet på den här terminen. Jag har totalt tre lektioner kvar. Två imorgon och en på måndag. Sen efter det är det bara slutproven som återstår. Idag efter träningen och middagen så gick jag till biblioteket för att skriva på min uppsats. Jag upptäckte igår att det var väldigt effektivt att gå till biblioteket och idag när jag var där skrev jag klart min uppsats. Imorgon har vi också en helt träningsfri dag vilket ska bli väldigt skönt. Den här helgen har vi nämligen två tävlingar, en på lördag och en annan på söndag så därför fick vi ledigt imorgon.

Två Veckor Kvar

Det här är sista veckan som man har riktigta lektioner på och sen nästa vecka börjar "Finals Week" då man har alla slutprov. Idag hade vi också vår sista morgonträning innan jullovet vilket känns väldigt skönt. Så man börjar känna av att det närmar sig slutet på den här terminen. Dock så finns det fortfarande en hel del som måste göras. Under kvällen har jag tragglats med en uppsats som ska vara klar på måndag och sen har jag en drös av prov under nästa vecka. Dock så finns det lite tid för roligt emellanåt. Imorgon ska vi till exempel åka till en galleria och jul shoppa lite.


Snö!!!

Igår åkte jag, Bethany, Kyle och Jenny till Swarthmore College för att titta på en simtävling. Det belv till att gå upp tidigt tidigt eftersom det var drygt två timmars bilfärd. Vi gjorde ett stopp vid Dunkin Donuts och sedan blev till att sätta sig i bilen. Efter en rolig bilresa kom vi fram precis i tid till det första passet. Efter att vi hade sett det försat passet så åkte vi till en galleria som låg i närheten av skolan. Vi åt lunch och gick runt och tittade lite. Egentligen så skulle vi ha tittat på kvällspasset också men det var så lång tid kvar plus att det började regna en hel del så vi bestämde oss för att åka tillbaka på skolan. Uppe vid vår skola så snöade det och det finns fortfarande lite snö kvar ute. När vi kom tillbaka på kvällen så gick vi och åt och sedan kollade vi på en film.

Idag är det tillbaka till pluggandet som gäller. Jag måste läsa ut en bok och också börja skriva på en uppsats. Riktigt roliga grejer.

Fredag

Nu har nedräkningen börjat. Snart är det bara två veckor kvar tills jag åker hem. Den här veckan har det inte hänt speciellt mycket. Det har varit ganska mycket pluggande eftersom det är mycket som ska avslutas så här i slutet av terminen. Det har också funnits tid för lite filmkvällar. I onsdags och idag har vi haft en liten filmkväll.

I morgon händer det däremot grejer. Jag, Bethany, Jenny och Kyle ska nämligen åka och kolla på en simtävling. Den här gången är vi bara där som åskådare och vi ska inte delta själva. Jag tror att det är en ganska stor tväling och bland annat så tävlar Jenny's och Bethany's gamal klubb team, så det är lite anledningen till varför vi ska åka och kolla. Dock så blir det en liten Road Trip för tävlingen är typ två timmar bort. Det ska tydligen också vara ganska nära Philadelphia så vi kanske också tar en tur dit. Hur som helst ska det blir roligt att åka iväg ett tag och det känns ganska skönt att man kan titta på en tävling utan att behöva anstränga sig själv.

RSS 2.0