Sayonara!

Idag var det då sista dagen på Svensk mark och som vanligt fick man lite panik med packningen. Jag har haft flera veckor på mig att börja packa och jag bestämde att jag inte skulle spara allting till sista stund, men trots detta så slutade det med att jag fick sitta på ena resväskan för att den överhuvud taget skulle gå igen. Jag skulle också försöka väga väskorna på badrumsvågen för säkerhets skull, men till stor fasa upptäckte jag att batteriet var slut. Så kl 21.10 på söndags kvällen fick jag sätta mig i bilen och köra till Statoil för att köpa ett nytt batteri.
Så det slutade med lite panik den här gången också.

Nu ska jag i alla fall försöka få några timmars sömn innan det är dags att bege sig ut till Arlanda.

See you later Sweden!!!!

Snart så

Då var det snart dags igen. Efter en lång och bra sommar med allt från jobb i bageriet till degande på stranden så börjar det bli tid för mig att blicka fram mot mitt andra år på ett amerikanskt college.

Första året var minst sagt fyllt med nya och roliga upplevelser och någott helt annat än vad jag var van vid innan. Nu åker jag tillbaka något lugnare och mindre nervös mot vad jag var för ett år sedan.

Det finns en hel del att se fram emot det här året. Dels är man inte längre yngst på skolan och från att ha varit en så kallad Freshman så är man istället en Sophmore. Något som också innebär att jag får uppgraderat boende. Från vad jag har hört så ska det också komma in väldigt många duktiga simmare till vårt team vilket innebär att det dels blir ett större team och att det förhoppningsvis går lite bättre för oss på tävlingarna. Sen har jag även ett bra schema den här terminen då jag bara har lektioner tre dagar i veckan. Så det blir mycket ledig tid att hitta på annat roligt på. Men det bästa är nog ändå att jag slipper gå up kl 6 varje morgon för att träna eftersom vi nästan bara har eftermiddags träningar det här året.

Alltså en hel del att se fram emot.


RSS 2.0