Tillbaka

Det är nästan så att jag har glömt bort bloggen men nu är jag i alla fall tillbaka. Förra helgen fick man ju fin besök från Sverige när mor och far kom hit och hälsade på. Det var en mycket bra helg men tiden gick väldigt fort och det kändes som att det var lite för kort tid. Jag kan också meddela att alla mina kompisar blev helt kära i mina föräldrar och de har tjatat på mig om att de måste flytta hit.

Den här helgen hade vi ytterliggare en tävling. Den här gången var det vårt första borta möte för säsongen. V åkte till Staten Island där vi tävlade mot "College of Staten Island". Det blev en väldigt jämn tävling men skönt nog kunde vi åka hem med en seger. För min egen del gick det helt okej. Tiderna var inte de bästa men jag vann i alla fall ett individuellt lopp och en lagkapp och placerade mig hyvsatt bra i de resterande loppen.

Den här veckan är det dags för thnksgiving. Detta innebär att jag bara har två lektioner imorgon och sedan är jag ledig resten utav veckan. Sedan på tisdag så åker jag hem med Jenny och Bethany för att spendera Thanksgiving. Det ska bli väldigt roligt och skönt med lite ledighet.

Fredag

Som vanligt hade vi tidig träning idag och det börjar bli en tradition för mig att gå tillbaka och sova i cirka 3 timmar efter vår morgonträning. Sedan hade vi en ganska hård simträning under eftermiddagen. Jag kan säga att jag har träningsvärk i stort sett hela kroppen så jag bävar lite inför tävlingen som vi har imorgon. Dock möter vi Drew University som inte har det starkaste laget och som vi har slagit ganska stort de senaste åren.
Idag efter vår träning så hade vi en ganska intressant middag. Jag, Jenny, Kyle och Bethany hade "familjemiddag" och vi hade precis satt oss ner runt bordet när brandalarmet drog igång. Alla fyra blev som galna, vi ville inte lämna maten och låta den kallna så ostället roffade vi åt oss mat och tallrikar med ut ur lägenheten. Så vi satte oss ner på marken utanför och åt våran middag medans brandlarmet tjöt.

Registration

Idag var det dags för mig att välja kurser inför nästa termin och det brukar inte alltid vara det lättaste. Det är nämligen så att man får en speciell tid beroende på hur många kurser man har tagit tidigare. När det sedan är den tiden så kan man gå online och välja kurser. Men eftersom det är först till kvarn som gäller så kan det hända att det inte finns platser kvar när det är din tur att välja. Men den här gången gick det ovanligt lätt för min egen del och jag fick alla kurser som jag ville ha. Så nästa termin kommer jag att läsa "Intermediate Accounting II", "Corporate Finance", "China & other business environments in Asia" och Spanska. Detta betyder också att jag kommer vara ledig på onsdagar och fredagar vilket inte känns helt fel.

Halloween!!

Igår hade vi vår första tävling för säsongen och som väntat åkte vi på stryk. Vi mötte The College of New Jersey (TCNJ) vilket är en riktigt bra skola så vi visste redan innan att vi skulle förlora. Dock så gick det helt okej för min egen del speciellt med tanke på att det var vår första tävling. Jag simmade 500, 200 och 100 frisim, och även en frisims lagkapp. Om man jämför med förra året vid den här tiden så är jag mycket snabbare i år. Så det ser lovande ut för de kommande tävlingarna.

När tävlingen var över så gick jag tillbaka till rummet och tog det lugnt ett tag innan det var dags att börja förberedelserna för teamets Halloween fest. Jag gjorde några avslutande justeringar på min Halloween kostym och sedan började festandet. Det blev en riktigt bra kväll och jag är väldigt nöjd med min utstyrsel.

 


RSS 2.0