Träningsvärk och Relay!

I torsdagskväll gick jag till gymmet igen och jag tränade mest armarna men när jag vaknade i fredags så hade jag en så sjuk träningsvärk i mina ben. Jag kunde inte sträcka eller böja benen utan att det gjorde ont. Jag förstår inte riktigt varför jag fick sån träningsvärk när jag nstan bara tränade armarna på torsdagen. Jag har aldrig haft så mycket träningsvärk i benne förrut och det var ett h-vete när jag skulle gå. När jag skulle gå till min lektion så kunde jag bara ta små steg och det gjorde ont för varje steg sm jag tog. Jag tror att jag såg väldigt rolig ut när jag gick. Värst var det när jag hade suttit still på lektion och sedan skulle resa mig upp och börja gå. Jag kände mig 100 år äldre.
Ganska oppassande hade vi "Relay for Life" på kvällen. Det var en välgörenhets grej för cancer som vi ställde upp i med simteamet, och det gick ut på att man till största delen skulle gå runt i en gymnastiksal. Som tur var så kändes mina ben lite bättre på kvällen i alla fall. Relay for Life började kl 7 på kvällen och höll på till 7 på morgonen. Förrutom att man gick runt så hände det massa saker runt omkring. De serverade mat och hade olika ceremonier. Det var lite segt emellanåt men det var också kul att hänga lite med simteamet. Vi gick ju inte hela tiden utan emmellantå satt vi och snackade eller spelade kort eller åt. Vi stog ut till kl 3 på morgonen innan vi blev för trötta och gick tillbaka till rummen och sov.

Tillbaka

Nu har jag kommit tillbaka in i pluggandet igen men jag längtar så mycket till att terminen ska vara över. Det var ingen direkt mjukstart när jag kom tillbaka från lovet. I söndags var jag tvungen att skriva en uppsats som skulle vara klar i måndags. När jag var klar med den uppsatsen så var det bara att sätta igång med allt annat plugg som jag har. Det var ganska skönt att komma tillbaka till skolan ändå för det har ju liksom blivit mitt andra hem. Det var också roligt att träffa alla kompisarna igen.
I måndags efter min enda lektion så gick jag till gymmet. Jag tränade inget under lovet så därför kände jag verkligen att jag behövde träna lite speciellt efter all den goda maten som jag åt förra veckan. I tisdagskväll åkte vi till en galleria där jag shoppade en skjorta och ett par jeans.
Idag var jag ledig från lektioner så jag tog lite sovmorgonen och sen senare på dagen gick jag till gymmet igen. Under eftermiddagen och kvällen har jag mest pluggat och nu ska jag snart gå och lägga mig.

Spring Break!!

I fredags förra veckan så trodde jag att jag skulle tillbringa lovet på skolan typ helt själv, men på min näst sista lektion på fredagen så frågade Steve (en kille i simteamet) mig om jag ville följa med honom hem. Jag tackad snabbt ja för jag ville ju inte gärna vara kvar på skolan. Så efter min sista lektion på fredagen så fick jag börja packa och runt halv fem kom Steve och Terry (en annan kille ifrån simteamet som bor nära Steve) och plockade upp mig. Nu bar det av till Freehold där de båda bor. Freehold ligger lite drygt en timme från skolan och det är Bruce Springsteens och Bon Jovi's hemstad. Det var väldigt mycket trafik på fredagen så det tog oss en extra timme att komma fram. Väl framme i Freehold släppte vi först av Terry och sedan åkte vi till Steve's hus. När vi kom fram så mötte jag hans familj och vi åt middag. Det var en fröjd att få äta hemlagad mat istället för maten vid skolan som man börjar bli riktigt trött på. Efter middagen så åkte vi och träffade några kompisar till Steve.

På lördagen så träffade jag Steve´s syster och hennes pojkvän och de tog med oss till stranden. Det var första gången jag såg stranden i New Jersey. Det var lite coolt att se stranden och den kändes typisk amerikansk. På lördagskvällen åt vi en St. Patricks middag med hela Steves familj vilket var väldigt gott.

Under söndagen och måndagen fick jag en liten rundvisning av Freehold och sedan träffade vi också några andra kompisar till Steve.

På tisdagskvällen hyrde jag, Steve och Terry en film och efter det åkte vi och åt på Appelbees. När vi hade ätit klart så tog vi en kvälls tripp till Stranden.

På onsdagen var det soligt och jätte skönt. Vi åkte först till stranden igen för att hämta upp en jobbansökan för Steve. Sedan kastade vi lite amerikansk fotboll och jag lärde mig för första gången att kasta en amerikansk fotboll. På kvällen gick vi och några kompisar till Steve på bio och efter bion tog vi ytterligare en kvälls tripp till Stranden.

På torsdagen var det en riktig regndag så vi slappade mest framför teven under dagen. På kvällen lagade Steve´s mamma Svenska köttbullar med lingonberries. Det var hur gott som helst och det kändes nästan som man var i Sverige för ett ögonblick. Hans mamma blev också lite stolt när jag godkände hennes Svenska köttbullar.  Efter middagen så åkte vi till Steve och Terry´s gamla simklubb och efter det åkte vi hem till en kompis till dem.  

Igår (fredag) så blev vi medbjudna av Steve´s syster och hennes pojkvän till ett Brazilian steakhouse. På restaurangen fick man ett kort som var rött på ena sidan och grönt på andra sidan. När man vände den gröna sidan uppåt så kom det personer med massa olika typer av kött och man fick äta hur mycket som helst. Det var otroligt gott men jag blev också otroligt mätt efteråt. Efter det så åkte vi och bowlade med några kompisar till Steve.

Idag, lördag, var det dags för hemfärd till skolan. Det gick bra mycket fortare att åka tillbaka nu när det inte var så mycket trafik.

Veckan har varit jätte bra och rolig och jag är riktigt glad att jag slapp spendera lovet kvar på skolan. Det var en ganska cool upplevelse att bo i en riktigt amerikansk familj. Nu börjar lovet gå mot sitt slut och snart är det tillbaks till pluggandet. Det är nu sista rycket innan sommarn och det är mindre än två månader kvar tills jag åker hem till Sverige.

PS. Jag ber om ursäkt om min svenska inte är den bästa för tillfället. Det börjar nämligen kännas ganska konsitgt och ovant att skriva på svenska :)


Sista rycket!

Den här helgen har varit helt ok. I fredags tog jag det mest lugnt eftersom jag forfarande kände mig lite sjuk. På lördagen så åkte jag till ett litet köpcenter för jag behövde köpa lite saker. Senar på kvällen hade vi en liten fest för simteamet igen vilket var väldigt kul. Det känns kul att simteamet forfarande träffas lite då och då även fast säsongen är slut. Igår, söndag så var det mest plugg på schemat men vi hade också ett litet möte för simteamet. Coacherna gick igenom lite om nästa säsong och om hur vi ska samla in pengar till nästa års läger. När mötet var över så gick jag tillbaka till rummet och pluggade. Senare på kvällen så fick jag ett väldigt glädjande mail från huvud coachen. Han skrev massa saker som var roliga att höra. Han sa bland annat att jag och min beslutsamhet och mitt driv skulle bli en viktigt del i simteamets framtid. Det var riktigt kul att höra och det ska bli kul att komma tillbaka till teamet i höst.
Idag hade jag en lektion och jag var tvungen att skriva klart en uppsats innan lektionen. Jag fick det lite stressigt och jag fick inte så jätte många timmars sömn den här natten men jag blev i alla fall klar med uppsatsen. När jag var klar med min lektionen så åt jag middag och sedan var det tillbaka till skolböckerna. Jag pluggade för mitt matte prov som jag har imorgon bitti. Jag och fyra andra personer i min matte klass samlades och pluggade matte i typ 3 timmar i sträck. Det var både roligt och till bra hjälp. Matte provet är egentligen den sista stora saken som jag har innan lovet så det ska bli skönt att få det överstökat.  Nej nu ska jag plugga lite till innan jag går och lägger mig.
Over and out


Snart halvvägs

Den här veckan började väldigt bra för i måndags var alla lektioner inställda på grund av att det snöade så mycket. Det var skönt med en extra ledig dag även om den mest gick åt till att göra läxor. I princip hela den här veckan har jag dragits med en förkylning och huvudvärk och jag känner mig fortfarande inte bättre. Jag har dock haft ganska lite läxor den här veckan så jag har kunnat ta det ganska lugnt. Det jobbiga med att vara sjuk är att jag inte kan komma igång och träna. Jag verkligen längtar efter att få träna lite, det har ju faktiskt gått nästan två veckor sen jag tränade sist.

Nu är det bara en vecka kvar tills vårt lov och det ska bli riktigt skönt med lite ledighet. Jag kan inte förstå att nästan halva terminen har gått redan. Tiden har gått så himla fort och det kännns ännu mer otroligt att jag snart har avslutat mitt första år på college. Okej nu kanske jag var lite snabb för det är ju drygt en fjärdedel av året kvar, men ändå.

Jag har fått väldigt många och blandade kommentarer om min nya frisyr, om man nu kan kalla det frisyr. De flesta kommentarerna är bra och en tjej tyckte att jag borde raka av mig håret oftare. Jag har i alla fall börjat vänja mig vid det och jag får inte längre någon shock när jag ser mig själv i spegeln. Jag vet att jag är otroligt seg med att lägga upp bilder men det kommer.


Söndag

När man fick förhoppningar om att vintern äntligen skulle var över så började det snöa igen. För några timmar sen så började det snöa och det har snöat för fullt sen dess. Det ska tydligen snöa typ hela dagen imorgon oclså. Nu sitter jag här och hoppas att alla lektioner är inställda imorgon.
Den här helgen har varit bra och jag har fått ganska mycket gjort. I lördags så gjorde jag lite läxor och sen tvättade jag och städade lite på rummet. Sen på lördagskvällen så hade vi en liten fest för sim teamet vilket var väldigt roligt. Idag söndag så vaknade jag upp och kände mig lite små sjuk. Jag är förkyld och har haft huvudvärk nästan hela dagen. Jag önskade att jag kunde ha vilat hela dagen men jag hade massa plugg som jag var tvungen att ta mig igenom vilket var lite segt. Mendet känns skönt nu att jag har fått så pass mycket avklarat. Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig, och jag har ingen tidig lektion imorgon så jag kan sova ut på morgonen.


RSS 2.0