Mycket

Den här veckan har varit riktigt hektisk, men nu är den tack och lov så gott som över. Till att börja med hade jag ett stort prov i måndags i ”Management Statistics”. Så det blev en hel del pluggande under söndagskvällen och måndags förmiddagen. När jag var klar med det provet så var det bara till att sätta igång och plugga inför nästa prov som jag hade i onsdags kväll i min "Business Ethics" kurs. När sedan det provet var över så var jag tvungen att lära mig en dialog på Spanska utantill, som jag sedan spelade upp inför klassen under torsdags morgonen. Utöver allt detta pluggande så har vi haft riktigt hårda träningar hela veckan. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt resa mig upp ur sängen för att jag hade sådan träningsvärk i hela kroppen. I helgen har vi också vår allra första tävling och jag undrar hur det ska gå med tanke på hur sliten jag känner mig just nu.


...

Det här har varit en riktigt stressig vecka mycket tack vare ett stort prov som jag hade i onsdags. Provet var i Intermediate Accounting och jag satt i princip uppe halva tisdags natten och pluggade inför provet och eftersom provet sedan var på onsdags morgonen så fick jag inte speciellt många timmars sömn. När provet var avklarat så hade jag tid över för en liten tupplur men efter det var jag tvungen att börja jobba på en uppgift som jag hade för min torsdags lektion. Dessutom har jag under veckan jobbat på två uppsatser som jag också lämnade in under torsdagen. Tyvärr kommer nog nästa vecka bli minst lika jobbig eftersom jag har ett stort prov på måndag och sedan ytterliggare ett prov på onsdagen.

Igår var i alla fall en väldigt bra och lyckad dag. På morgonen hade jag min Spanska lektion och då jag fick reda på att jag fick full pott på mitt Spanska prov som jag tog förra veckan. 100 utav 100 möjliga. Sedan efter det fick jag edet underbara beskedet att våran träning var inställd på eftermidagen. Så på eftermiddagen när jag var klar med lektioner så åkte jag och Bethany och inhandlade lite saker till våra Halloween kostymer. På Halloween ska jag vara en figur som heter "Where´s Waldo" (googla det så får ni se). Jag har nämligen fått höra att jag ser ut som honom och det är en inte allt för svår utklädnad. Jag ska lägga upp bilder på resultatet efter Halloween.

Helg!

Det här har varit en väldigt bra och rolig helg, och det är trist att den redan är över. I fredags kväll efter träningen så hade vi familjemiddag. Jenny stod för matlagningen den här gången och det bjöds på en mycekt god Kyckling Alfredo. Senare på kvällen gick jag och Jenny över till några ex-simmare som hade en liten fest. Jag vet inte om jag har nämnt det här förrut, men när det vankas college fest så är det väldigt populärt med olika lekar eller spel. Den mest kända är "Beer Pong". I Beer Pong har man två lag med två personer i varje, och det går i princip ut på att skjuta pingisbollar i plastmuggar. I alla fall så spelade jag och Jenny på lag och för ovanlighetens skull var vi riktigt bra.

På lördagen tog jag en ordentlig och välbehövlig sovmorgon. Därefter åkte jag och Jenny till en galleria och shoppade lite. Det var lite roligt för när vi var i gallerian så gick vi in på H&M, och under den relativt korta tiden som vi var där så kom två olika personer fram till mig och frågade om jag jobbade där.
Senare på lördagskvällen hade Jenny och jag inget speciellt för oss så vi bestämde oss för att utveckla våran Beer Pong teknik. Så vi spenderade kvällen med att spela Beer Pong mot varandra. Vi hade väldigt roligt även om det bara var vi två.

Idag var en riktigt fin dag med strålande sol och värme så jag, Jenny och Kyle bestämde oss för att ta en tripp till reservatet som ligger intill skolan. Vi gick upp i bergen och kollade på den väldigt häftiga utsikten, och så tog vi en del roliga foton. Därefter hade vi träning och sedan har jag spenderat kvällen med att göra läxor inför morgondagens lektioner.

Midterms!

Just nu är vi så gott som halvvägs in i höstterminen vilket innebär att det är dags för alla prov så kallade "midterms" som man vanligtvis har i mitten av alla kurser. Jag hade ett prov den här veckan, sedan har jag ett stort prov nästa vecka och ytterliggare två prov veckan därpå. Så därför kommer det bli en del pluggande under den kommande helgen.
Imorgon är det tidigt träning som gäller, men jag vet ärligt talat inte hur jag ska överleva morgondagens två träningar för i princip varenda muskel i min kropp har tagit helg ledigt redan. Vi har haft många  hårda träningar de senaste dagarna så man är väldigt mör i hela kroppen och det ska bli otroligt skönt med lite ledighet.

Buenos días

Nu har ännu en helg passerat och den har gått lika fort som vanligt. Den här helgen har varit lite lugnare för det har inte blivit något partande utan vi har haft lite filmkvällar istället. I lördags tog även jag, Berms och Al en tripp till IKEA. Eftersom det var runt lunch tid och vi alla var hungriga så bestämde vi oss för att käka där. Jag kan säga att det satt väldigt fint med köttbullar och lingonsylt.
Som vanligt har söndagen varit en pluggdag. Jag har nämligen mitt allra första prov för terminen imorgon, i Spanska. Det borde inte bli allt för svårt med tanke på att jag läste Spanska på gymnasiet men jag har fortfarande pluggat en del för att vara på den säkra sidan.

¡Hasta luego!

Klumpigt!

Idag har jag inte haft några lektioner men desto mer träning. Jag vet inte riktigt varför, men under vår simträning på eftermiddagen så var jag väldigt klumpig. Det började nån gång i mitten av träningen. Jag hade på mig mina simfötter eller fenor på fötterna och jag skulle hoppa upp ur bassängen och hämta en sak från min ryggsäck. När jag hade hoppat upp på poolkanten så skulle jag börja gå måt min väska, men nu råkade det vara så att det var väldigt halt att gå med fenor på fötterna och hur mycket jag än försökte hålla balansen så ramlade jag väldigt graciöst. Jag landade på alla fyra och jag reste mig inte upp utan stannade på alla fyra och började skratta hysteriskt. Jenny som stod precis bakom mig när det hände kollade först om jag var okej och sedan började hon as garva. Sen stod i princip hela teamet vid poolkanten så alla som var där såg när jag ramlade. I alla fall så forsatte vi träningen men det dröjde inte länge innan det var dags för min nästa tabbe. Vi skulle öva på vändningar och när jag skulle skjuta ifrån pool väggen så kom jag med ansiktet rätt på linan som är mellan banorna. Ytterliggare lite senare så skulle vi öva på starter så jag skulle häva mig upp på poolkanten men jag tappade balansen och ramlade i vattnet igen. Så man kan lugnt säga att jag hade en klumpig dag men roligt var det.

...

Det här har varit en händelserik helg men det betyder tråkigt nog att tiden har gått väldigt fort. I fredags kväll hade vi en fest med simteamet. Sedan på lördagen var det "Octoberfest" vilket innebär att det är massa aktiviteter som pågår på skolan. Under dagen så delade de ut mat och dryck och diverse gratis saker. Senare så gick och tittade på en brasa som de hade. Och ännu lite senare gick vi och kollade på en film som de visade utomhus. Det var lite kyligt men vi hade bunkrat upp med filtar och varma kläder så det gick ganska bra.
På söndags morgonen så skulle Jenny och Kyle springa ett 5 kilometers lopp. Jag och Bethany, som var lite för lata för att springa, bestämde oss i alla fall för att åka dit och heja på dem. Resten av söndagen har gått åt till att göra läxor inför morgondagens lektioner, och sedan hade vi även träning under kvällen.

Presentation!

Så igår kväll höll jag min presentation som jag har kämpat med de senaste dagarna. Uppgiften var att man skulle hitta en välgörenhets organisation som man tyckte att ett företag skulle donera till. Sedan skulle man låtsas att man skulle hålla en presentation för styrelsen för de företaget och man skulle försöka övertyga dem att välja just din organisation. Sedan i slutet av lektionen igår kväll skulle alla i klassen rösta på vilken organisation som de tyckte var bäst. Vi var 28 stycken som höll var sin presenation och det var en tjej som hade valt samma organisation som mig.
Men idag fick jag i alla fall ett mail från läraren där det stog att organisationen som jag hade valt hade fått flest röster. Jag hade inte förväntat mig att jag skulle vinna så det var väldigt kul. Dock är jag ju tvungen att dela äran med tjejen som hade valt samma som mig, men vad gör väl det.

RSS 2.0