Onsdag!

Det blev en rivstart i måndags med två prov redan första dage efter lovet. Dock så har jag haft det lugnt efter det. Min tisdags lektion var inställd så jag har varit ledig både igår och idag. Sen är också min tidigaste lektion inställd i morgon så jag kan sova ut. Det börjar dock kännas lite stressigt nu för det är inte speciellt många veckor kvar av terminen nu men jag har väldigt mycket som ska göras under de få veckorna.

Idag efter att jag hade gjort lite läxor under förmiddagen så gick jag, Jenny, Kyle och Bethany till reservatet som ligger några minuter från skolan. Det var en skön och solig dag så vi passade på att gå dit ett tag. Efter en tuff klättring som kan liknas ett träningspass så kommer man upp till en klippa med cool utsikt över hela skolområdet.

Idag har vi också i princip helt bestämt att vi nästa onsdag skall åka till Six Flags. Six Flags är ett nöjesfält som ligger nån timme från skolan. Jag måste säga att jag är lite nervös eftersom det kommer vara massa stora berg och dal banor med loopar och allt. Med andra ord stor skillnad från den lilla berg och dal banan man har åkt på grönan. Men det ska bli väldigt kul och förhoppningsvis fegar jag inte ur.


Spring Break

Efter några väldigt bra dagar i Poconos så är vi nu tillbaka på skolan och lovet börjar tråkigt nog gå mot sitt slut. Vi hade det i alla fall jätte bra i Poconos. Det var ett väldigt stort hus som vi bodde i och vi hade alla ett var sitt sovrum med en stor dubbelsäng. Hur nice som helst. Vi har desutom haft hur skönt väder så vi har kunnat sitta ute i solen och spela spel och bara ha det skönt. Förrutom det så har vi tittat på filmer, lagat massa god mat, åkt till en outlet som låg i närheten av huset, haft lite party med andra ord haft det skönt och roligt precis som ett lov ska vara. Jag kan också meddela att jag lyckades med köttbullarna och de var väldigt populära.
Nu är man då tyväär tvungen att gå tillbaka till allvaret och jag måste plugga en hel del den här helgen eftersom jag har två prov redan första dagen efter lovet (på måndag). Och jag kommer ha tok mycket att göra nu fram till sommarlovet. Just nu ska jag, Berms och Al gå ut och plugga i solen för det är jätte varmt och skönt ute.

Poconos

Hittills har lovet varit väldigt bra. Det började med att vi åkte hem till Jami och spenderade två dagar där. Sedan åkte vi tillbaka till skolan där jag spenderade två dagar och fick tid för lite pluggande. Ja, det stämmer jag måste fortfarande plugga en hel del över lovet.
I morgon är det i alla fall dags att åka till Poconos. Idag har vi varit och handlat massa mat som vi ska gotta oss i när vi är där. Vi har också varit på IKEA och köpt lingonsylt och gräddsås. Så nu återstår det att se om jag lyckas med att skapa en Svensk köttbulle upplevelse som de aldrig har upplevt förrut.

Lov!

Japp nu är man då äntligen på Spring Break. Igår kväll åkte jag, Yong, Jami, Berms och Alexandra till en restaurang och firade in lovet med lite mat och efterätt. Jag hade visserligen en lektion till imorse men det skadar ju inte att fira lite för tidigt.

Planen för lovet ser ut som följande. Idag ska vi åka hem till Jami och vi kommer stanna där över natten tills imorgon. Då åker vi tillbaka till skolan, sen beroende på vilken tid vi kommer tillbaka så kanske jag ska åka hem till Jenny och spendera en dag hemma hos henne. Efter det åker jag tillbaka till skolan igen och stannar där i två dagar. Sen på onsdag så ska jag, Yong, Berms och Alexandra åka up till ett hus i "Poconos". Det är en ort cirka två timmar från skolan och vi har fått låna ett hus där av Yong's pappa's kompis. Så vi kommer spendera fyra dagar där innan vi åker tillbaka till skolan igen. När vi är i Poconos så kommer vi för en gång skull ha eget kök så vi har planerat att vi ska laga en massa god mat. Jag har bland annat utlovat att jag för första gången ska försöka mig på att göra riktiga Svenska köttbullar så vi får väl se hur det går.



Helg!

Japp nu har ännu en vecka passerat och nu är det bara en vecka kvar tills lovet.
Idag har jag för övrigt simmat för första gången sedan vår säsong tog slut. Jag och Bethany gick ner till poolen och simmade lite även om det inte var i närheten av någon hårdträning precis. Men även fast det bara har gått cirka två veckor sen jag simmade sist så var jag helt anfådd efter bara några längder. På söndag ska vi alla fall ha ett möte med teamet för då ska vi dra igång vårt konditions och styrketränings program för våren och sommaren. Och det är något som verkligen kan behövas, jag kan inte ligga och lata mig mer för en annan har ju tänkt att man ska slå farsan i Victorialoppet i sommar.

Den här helgen är det ganska många som har åkt hem men det är bara bra för min del. Jag behöver nämligen plugga plugga plugga inför mitt stora och viktiga prov som jag har på tisdag nästa vecka. Det kommer bli en väldigt rolig helg med andra ord :).

Måndag

Eftersom både torsdags och fredags lektionerna förra veckan blev inställda på grund av snö så har jag haft en väldigt skön 5 dagars helg. Jag har gjort allt mellan pulkaåkning, spelat spel, shoppat och pluggat. Igår hade vi pulkaåkning men i brist på pulka tog vi istället våra kick plattor från simning med en plast påse över. Det fungerade faktiskt väldigt bra fast det var lite svårt att få plats men kul var det. Jag har också behövt göra en del plugg unde de här lediga dagarna. Främst så har jag jobbat på en uppsats som nu är klar och som jag ska lämna in senare idag.

Idag var det i alla fall tillbaka till verkligheten igen med lektioner som vanligt. Det var lite tufft att gå upp på morgonen men nu är det bara två veckor kvar tills vi har en veckas lov.

RSS 2.0