Snart ledig!!!!

Ja nu närmar sig Thanksgiving och jag har bara två träningar och två lektioner kvar innan jag får 5 dagar ledigt. Det ska bli riktigt skönt att få lite extra ledigt från plugg och tidiga träningar. Det ska också bli kul att fira min första Thanksgiving. I och med Thanksgiving så har jag fått en halvdum fråga igen. Det var en tjej i simlaget som frågade om jag skulle åka hem till Sverige och fira Thanksgiving. Hon blev ganska dumförklarad av dom andra för att hon inte visste att det var en amerikansk högtid.

Förra veckan så fyllde en kompis år så på kvällen åkte vi iväg och åt på en Thai restaurang och efter det åktge vi till en galleria. Maten var riktigt riktigt stark men det var gott.
Sen i torsdags och i fredags var jag lite sjuk vilket var väldigt tråkigt. Det är otroligt tråkigt och jobbigt att vara sjuk när man inte är hemma så jag fick en aning hemlängtan när jag låg på mitt rum.

I lördags hade vi en ny tävling och den här gången åkte vi på torsk. Men jag är ändå nöjd med min egen insats, jag gjorde hyvsatt bra tider och jag fick i alla fall med mig en tredje plats.
På lördagskvällen så hade vi en liten fest i en kompis rum och efter det gick vi till en annan fest i "The Village".

Nu ska jag göra min sista läxa som jag har kvar innan ledigheten och efter det blir det "wing night".

Riesen!

Här kommer en liten uppdatering igen. I måndags var jag och några kompisar och handlade lite mat. Och då till min stora lycka så hittade jag Riesen, jag trodde inte att dom hade det här men så fel jag hade. Så jag köpte på mig Riesen och lite andra saker. Sen senare på måndagskvällen åkte vi till wing night igen vilket var riktigt smaskigt.
Idag, tisdag så har det varit svinkallt hela dagen och det snöade faktiskt imorrse. Fast det var så lite att man knappt kunde se det. Mne som sagt har det varit svinigt kallt och jag längtar till sommaren :). Idag har jag sovit en stor del av dagen och sen har jag haft två lektioner. Nu på kvällen har jag tvättat och hängt med några kompisar och vi har typ bestämt att den 13 december ska vi åka in till New York och bland annat kolla på den stora julgranen som dom har vid Rocketfeller center. Det ska bli riktigt skoj och jag längtar redan. Sen är det ju Thanksgiving nästa vecka, min första thanksgiving. Jag ska åka hem till min rumskompis så jag slipper vara själv kvar på skolan, så det ska också bli roligt. Nu ska jag snart gå och lägga mig igen för att få lite sömn innan man skall upp och träna på igen.

PS. Mamma spara lite lussebullar till mig :D

Plugg,plugg och åter plugg!

Den här veckan har jag haft riktigt mycket plugg. Jag har haft en stor uppgift som skulle lämnas in plus en 7 sidig historia uppsats. Därför kändes det riktigt bra i fredags när veckan var över, för jag har inte lika mycket att göra nästa vecka.

I måndags kväll så åkte jag och några kompisar till "Wing Night". Det är en restaurang som har "Wing Night" varje måndag då man kan köpa Buffalo Wings för 20 cent styck. Riktigt gott men också lite grisigt att äta. Vi var där även förra måndagen och vem vet vi kanske åker dit imorgon också.

I onsdags när jag kom tillbaka från min träning på morgonen så gick jag och sov ett tag vilket jag brukar göra ibland när jag inte har någon lektion. När jag sov som skönast så vaknar jag av det j***a brandalarmet. Och det är inte direkt något tyst brandalarm utan jag vaknade ju till av en liten shock. Hur gärna jag än ville ligga kvar i sängen så var jag tvungen att pallra mig upp och ut på parkeringen. Väl ute på parkeringen träffade jag några kompisar som bor på samma våning som mig och det visade sig att det var en kompis till mig som hade satt igång larmet när han värmde en sak i mikron. Jag blev ju lagom glad när jag fick höra att det var hans fel att jag hade blivit väckt. Men på ett sätt var det bra att jag vaknade för jag hade ju ganska mycket plugg att göra.

I fredags lämnade jag då äntligen in min uppsats så nu slipper jag bry mig om den. Den här helgen hade vi ingen tävling så därför kunde jag gå ut och festa lite på fredagen vilket var kul. Först gick jag på min kompis födelsedagsfest och efter det mötte jag upp några andra kompisar och vi gick till en annan fest. Det var en riktigt bra och rolig fredags kväll. På lördagen kände jag bara för att slappa hela dagen eftersom jag inte har haft så mycket tid för det under den här veckan. Så jag tog en lång sovmorgon och sen slappade jag framför några filmer. På lördags kvällen så skulle min rumskompis och hans flickvän gå på bio men dumma som dom var så låste dom in bilnycklarna i bilen när dom kom fram. Så jag och en kompis fickfick åka dit med en extranyckel så att dom kunde komma hem igen. Senare på kvällen gick vi på en liten fest som också var väldigt rolig. Idag söndag så gick jag och käkade med min rumskompis och lite senare efter det så hade jag träning. Träningen idag var riktigt rolig för det enda vi gjorde var att simma några hundra yards och efter det spelade vi vattenpolo resten av tiden. Vattenpolon var skitkul och jag gjorde såklart mål :P men det blev oavgjort mellan lagen. Nu är helgen tyvärr slut och jag längtar redan till nästa helg. Nu är det också en och en halv vecka kvar tills Thanksgiving då vi får tre extra lediga dagar från skolan vilket ska bli riktigt skönt.


Ännu en vecka

En ny vecka har passerat och det har gått väldigt fort som vanligt. Den här veckan har det faktiskt hänt en hel del.
I måndags fick jag ett paket med lite svenskt godis från min kära familj. Godiset gjorde faktiskt stor succé när jag bjöd några kompisar på det. Dock tog det slut lite för fort men jag planerar att köpa på mig ett litet lager när jag åker hem över jul.
I tisdags var det då presidentvalet här för dom som har missat det. Tack vare valet så fick jag ledigt från en av mina lektioner vilket var riktigt skönt. Jag brydde mig inte så mycket om valet faktiskt och jag var ganska säker på att Obama skule vinna. Eftersom jag hade tidig träning på Onsdagen och kände mig lite förkyld så gick jag och la mig ganska tidigt det vill säga innan valet var klart. Men det hindrade inte mig från att veta resultatet. När det var klart att Obama skulle vinna så vaknade jag av att folk skrek och firade.
I fredags kl. 1 så var det dags för alla förstaårs elever att registrera sig för sina klasser nästa termin. Jag hade fått höra att man ska vara välförberedd så att man hinner få dom klasserna som man vill ha. Kl.1 satt jag då vid min dator och fyllde i alla klasser som jag ville ha men trots att jag gjorde registreringen typ exakt kl.1 så var en av klasserna full så jag fick byta den mot en annan. Därför blev mitt schema inte riktigt som jag ville ha det men det duger i alla fall. Det här är i alla fall de klasser som jag ska ta nästa termin: College English, Perpective of Buisiness, Math with applications och Intro-macroeconomics.
I lördags så hade vi ytterligare en tävling. Den här gången mötte vi Drew University och både vårt tjej lag och kill lag vann. Jag simmade bland annat 200 frisim som jag vann vilket var väldigt roligt. Nu är det en veckas uppehåll innan vi har vår nästa tävling.
Idag, söndag har jag som vanligt suttit och pluggat större delen av dagen för jag har ett projekt som ska vara klart på tisdag och en 7 sidig historia uppsats som ska vara klar på fredag. Så detta kommer bli en ganska tuff vecka med riktigt mycket plugg så jag kommer vara riktigt glad när den är över.

Lite bilder från helgen

HalloweenMin PumpaNinjaNinja och PingvinPingvinsEva och ChristineMitt godis :)Swim partyHela teamet

Halloween!!

Den här helgen har varit riktigt bra och rolig och det har ju faktiskt varit Halloween också.
I fredags var det då Halloween och dagen började med lite pumpa sim. Jo våra tränare bad alla simmare att ta med en pumpa till fredagsträningen men ingen visste vad vi skulle göra med dom. Efter lite seriös träning så hade vi då några lagkapper där vi simmade med pumpor. Det blev en liten annorlunda men rolig träning.

Efter träningen så var jag ledig hela dagen eftersom min enda lektion blev inställd. Så först gick jag och åt frukost med min rumskompis och efter det åkte jag med Sam för att försöka hitta en halloween utklädnad till mig. Det fanns hur mycket som helst att välja på men det mesta var väldigt dyrt. Snål som jag var så köpte jag typ den billigaste som dom hade :P (en ninja dräkt).  Efter inhandlingen så åkte vi tillbaka till skolan och jag tog en liten "nap".

På fredagskvällen så följde jag först med Yong (min rumskompis), hans flickvän och två till på "trick or treat" (bus eller godis). Vi fick en del chokade miner när folk såg hur gamla vi var, men det var roligt och vi fick ihop en hel del godis också. Efter det så möte jag upp några andra kompisar och vi gick sedan till en Halloween fest i "The Village".

På lördagen hade vi en ny tävling, men det gick inte speciellt mycket bättre den här gången heller för vi förlorade igen. Dock så har vi mött dom två bästa skolorna nu så förhoppningsvis vänder det nu. På lördags kvällen hade en i teamet en fest för alla simmare, som var riktigt rolig.

Idag har det dock känts som en riktig söndag. Jag har typ bara pluggat, städat lite och just nu tvättar jag. En riktigt tråk söndag med andra ord, men det är ju sånt som också måste göras.

RSS 2.0