Done

Jag är klar!!! Idag har jag haft mitt allra sista prov och nu är jag helt klar med alla mina kurser och helt klar med college. Så nu kan jag bara luta mig tillbaka och njuta av de här sista dagarna innan graduation. Jag vet ju inte hur det har gått i de här sista fyra kurserna och det dröjer npgon vecka innan jag får mina betyg. Men det känns som att alla prov gick helt okej. 

Imorgon ska jag bara ta det lugnt och försöka packa och städa lite på rummet. Jag har redan påbörjat packningen och det är sjukte hur mycket saker som jag har samlat på mig under dessa fyra år. Ikväll kom Bethany förbi skolan och hon tog med all min packning som jag inte behöver de närmsta veckorna. Det blev två stora resväskor och två kartonger och då har jag ändå slängt ett par soppsäckar med grejer. Jag förstår inte hur jag ska lyckas få med mig allt detta hem till Sverige en vacker dag.

Final Exam Week

Ja såhär under tentaveckan eller "final exam week" som vi kallar det, så blir det lite galet och en väldans massa pluggande som ska hinnas med. Idag hade jag mitt första prov i Cost Accounting så nu är jag helt klar med den kursen. Men direkt efter att jag var klar med det provet så fick jag gå tillbaka till rummet lägga ner den boken och ta fram nästa bok och börja plugga för onsdagens prov. Det är inte mycket tid för vila här inte. Och jag har tillsamman med Jami och Berms varit uppe halva natten för att plugga och skriva på min sista uppsats. Nu är klockan snart tre och jag har svårt att hålla ögonen öppna så nu ska jag unna mig lite sömn. Två prov och en uppsats kvar sen är jag klar.

Utgång

Idag jobbade jag några timmar under förmiddagen och blev lite avfirad kan man säga. Det är nämligen så att där jag jobbar på skolan är vi totalt tre stycken elever som jobbar och vi är alla sistaårs elever så alla kommer sluta jobba där efter den här terminen. Så idag hade de ordnat en liten överrasknings lunch för oss. Så all den "riktiga" personalen kom och så käkade vi lunch och hade det bra. En person som jobbar där visste inte att jag var från Sverige och hon vart väldigt förvånad när hon fick reda på det och hon kunde inte förstå varför jag inte hade någon brytning. 

Sedan nu på kvällen så hade jag min ALLRA sista college lektion. Nu har jag bara uppsatser och prov kvar. Så det måste man ju faktiskt fira lite grann. Så ikväll blir det utgång till "New Rock". Jag har faktiskt inte varit där på väldigt länge så det ska bli roligt. Men det får inte gå för vilt till för jag ska faktiskt upp och jobba ett par timmar imorgon bitti också.

Jag måste bara berätta en grej som är ganska sjukt. Nästan varje gång jag skriver ett inlägg på bloggen så får jag sitta beredd med ett lexikon för jag glömmer bort massa Svenska ord eller hur de stavas. Så jag måste nog gå en intensiv kurs i Svenska när jag kommer hem igen ;)

Onsdag

Nu har det inte blivit så mycket bloggande på sista tiden för jag har haft ganska fullt upp. Igår hade jag ett slutprov i Astronomi så nu är jag helt klart med den kursen. Sen hade vi en stor och väldigt viktig grupp presentation idag som har tagit en hel del tid. Men nu är det klart och det gick bra. Det var faktiskt min allra sista college presentation. Nu har jag bara ett par uppsatser som ska lämnas in på fredag och sen har jag ytterliggare en uppsats och tre slutprov nästa vecka. Sedan efter torsdag nästa vecka kommer jag vara helt klar med College och då är det bara graduation som väntar. Helt sjukt.

RSS 2.0