Time to go home

Nu har det gått och blivit min sista kväll i staterna. Efter en dryg vecka i södra New Jersey så är det nu dags för mig att ta mitt pick och pack och flyga hem. även om vädergudarna inte riktigt har varit på vår sida den senaste veckan så har jag haft en bra början på mitt sommarlov. Jag hade hoppats på lite fler stranden dagar men men. Det har varit mycket regn så det har blivit mycket filmtittande och ätande istället. Dessutom är jag väldigt glad att jag hann vara med på Jenny's grauation fest den gågna helgen. Men nu är jag fullt redo att åka hem ett tag för jag måste säga att jag saknar lilla Sverige. Vi ses snart!!

Klar!!!!!

Nu är jag äntligen klar. Eller nästan i alla fall. Ikväll hade jag mitt sista prov för den här terminen och det enda som återastår nu är att lämna in en uppsats imorgon. Uppsatsen är färdig skriven jag måste bara göra klart källförteckningen. Så nu är man alltså klar med tredje året och det känns helt galet att man blir en "senior" till hösten.
I alla fall så blir det stora packar dagen for mig imorgon. Imorgon lämnar jag nämligen skolan och åker till Bayville i södra New Jersey med Bethany för att spendera en dryg vecka innan jag kommer hem till Sverige igen. Redan nu har jag borjat packa och det är lite sorgligt nu för mitt rum börjar se så tomt ut.
Idag hade vi också en liten avslutnings grillning med simteamet. Vi samlades på den lilla gården utanför byggnaden där jag bor och grillade korv och hamburgare. Det var trevligt trevligt.

Nej men nu måste jag gå och lägga mig så att jag ar någorlunda utvilad inför stora fixar dagen imorgon. Men nu vet ni i alla fall att jag officielt är på sommarlov :)    

Måndag

Om exakt en vecka så är jag klar med alla prov och alla kurser för den här terminen. Då kommer jag ha avslutat mitt tredje år, och då återstår bara ett ynka år. Det känns rätt så galet hur fort tiden har gått.

Ja just nu är vi inne i slutspurten av terminen. Jag har haft mina sista lektioner och det är bara slutprov och uppsatser som återstår. Idag tog jag mitt sista prov i Spanska så nu är jag helt klar med den kursen. Sedan har jag ett prov på torsdag och ett nästa måndag, och sedan två uppsatser kvar.

När jag sen är klar med skolan nästa vecka så har jag en veckas semester här i New Jersey. Jag kommer bo hemma hos min kompis Bethany och förhoppningsvis blir det bra väder så vi kan dra till playan. Sedan ska vi också se på när Jenny, och Lindsey går ut, de tar ju nämligen sin examen det har året.

RSS 2.0