Fullt upp!

I princip ända sedan vi kom tillbaka från Thanksgiving så har jag haft väldigt mycket att göra. Nu är det slutspurten av terminen vilket innebär att alla arbeten ska vara klara och dags för alla slutprov. Idag har jag haft två prov dessutom har jag en presentation imorgon som ska vara helt på spanska. Sen nästa vekca har jag tre slutprov och en massa uppsatser som ska vara klara. Ja, så detta är min förklaring till den nuvarande bristen på blogginlägg. Det finns ju inte heller så mycket spännande att berätta om heller eftersom mesta delen av dagarna går åt till att plugga. Men men det är ju inte många dagar kvar nu tills jag får åka hem och svulla på lussebullar och julmust :).

Thanksgiving

Nu är jag tillbaka på skolan igen efter en rolig och skön ledighet. På onsdags morgonen åkte jag med Jenny till Toms River där hon bor. Toms River ligger ungefär en och en halv timme söderut från skolan. Jag spenderade onsdagen och torsdagen med Jenny och vi bodde hos hennes storebror som hade ett hus precis vid vattnet. Vi hade två ganska lata dagar och det var skönt att äntligen få sova ut och kunna slappa. På torsdagen var det ju också thanksgiving vilket innebar en väldans massa mat. Det var hur mycket god mat som helst och jag proppade i mig det ena efter det andra. Resten av helgen spenderade jag hemma hos Bethany som bor cirka 20 minuter från Jenny. Jag hade ett jätte bra love och det var väldigt kul att få följa med Jenny och Bethany hem. Jag måste dock erkänna att man blir lite avundsjuk under Thanksgiving när alla får åka hem och träffa sina familjer, men men jag har ju inte så långt kvar innan jag får åka hem.
Nu är det mindre än tre veckor kvar i skolan men jag vill helst inte tänka på det för jag har så himla mycket att göra under den korta tiden så det känns väldigt stressigt. Jag har 5 prov, 3 uppsatser och 2 presentationer kvar att göra.

RSS 2.0