Sista dagen!!

Idag var det då min sista dagen för den här terminen och jag hade mitt sista slutprov klockan 11. Klockan 9 på morgonen vaknade jag och Yong upp av bankningar på dörren. Det var Berms och Jami som väckte oss och drog med oss på en sista frukost innan alla skulle åka hem. Efter att vi hade ätit gick jag till mitt slutprov och det kändes otroligt skönt när det var över. Efter provet gick jag tillbaka till rummen där jag fick hjälpa de andra med att flytta ut alla saker och jag fick se på när en efter en åkte hem. Tillslut var det bara jag kvar och det är lite tomt och tråkigt fast jag har haft en hel del att göra ändå. Jag har städat i princip hela vårt rum och så har jag packat.
Nu sitter jag mest och väntar på att tiden ska gå för nu vil jag bara åka hem. Jag ser verkligen inte fram emot imorgon och den långa flygresan men förhoppningsvis så slipper man landa på Island den här gången. Men det skulle inte förvåna mig om det blev någon försening med planet för det händer ju alltid mig.

Slutet är nära!

Ja nu äre det ju inte många dagar kvar och jag är halvvägs in i alla slutprov. Jag hade ett prov igår och så hade jag ett matte prov idag. Sen har jag ett prov på måndag och ett på tisdag. Så det blir en hel del pluggande så här sista dagarna men idag efter våra prov så tog vi en välnehövlig paus från pluggandet. Jag, Yong, Jami och Berms åkte till en liten stad som heter Ridgewood och som ligger typ 15v minuter från skolan. Där åt vi först middag på en grekisk restaurang. Jag var överlycklig över att få lite europeisk mat. ÄNTLIGEN!!. Efter att vi hade ätit så gick vvi runt lite och sedan köpte vi glass och till sist gick vi på bio.
När vi var tillbaka på skolan så hade vi en storstädning av vårt rum och så började jag också packa lite smått. Idag flyttade min ena rumskompis (Sam) ut för han var helt klar med alla sina lektioner och slutprov. Så nu är de tväldigt tomt i vårt rum och man börjar känna att "Freshman year" snart är över.
Imorgon har jag en held del pluggande att göra och eventuellt ska vi också åka till en galleria lite senare på eftermiddagen.

RSS 2.0