Victory

Trots att det har varit lite sjukdomsproblem i vart team under de senaste dagarna sa lyckades vi vinna var tavling idag (killarna vann men tjejerna forlorade). Det var valdigt skont eftersom det har var en utav de viktigaste och jamnaste tavlingarna pa hela sasongen och med tanke p tt det var vart "Senior meet". Innan sjalva tavlingen drog igang sa blev alla seniorerna avtackade. Till att borja med sa hade resten av vart team gjort massa affischer och grejer som hangde runt poolen vilket kom som en stor overraskning. Sedan sa blev alla seniorer upkallade en och en, och de laste upp lite om vem man ar och vad man har astakommit under de har fyra aren. Sedan fick man ga runt poolen med sina foraldrar, eller som i mitt fall med Jenny och Bethany som fick agera foraldrar, och ta emot presenter och skaka hand och ta foton med coacherna. Det var valdigt roligt men ocksa lite sorgligt eftersom man nu vet att det borjar narma sig slutet pa karriaren.

Har ar en bild pa vad jag fick idag. Jag ska forsoka fa tag pa lite fler bilder snart.

Jag lever

Det har verkligen inte blivit mycket bloggande for min del pa den senaste tiden men jag har faktiskt en bra ursakt. Det ar namligen sa att min dator gick sonder for nagra dator sedan. Men nu har jag kopt en ny dator men tyvarr har den ju inga Svenska bokstaver men jag hoppas att ni forstor vad jag skriver i alla fall. Nu kommer i alla fall en uppdatering av vad som hander i mitt liv just nu. 

Till att borja med sa ar det har den forsta veckan pa terminen och jag har nu haft min forsta lektion i alla fyra kurser som jag ska lasa under terminen. Man kan val sammanfatta det som sa att jag har tva ganska latta kurser och tva valdigt svara. Den formodligen lattaste kursen for terminen ar Astronomi. Jag hade den lektionen igar och under slutet av lektion sa gick hela klassen ut och kollade pa Jupiter och stjarnor. Och idag har jag avan gjort min forsta laxa for den kursen. Det gick ut pa att man skulle ta en pinne och sticka ner den i marken, ta ett foto, och mata pinnen och pinnens skugga. Dar kan man snacka College pa hogsta niva haha. 

Igar lamnade jag ocksa in min sa kallade "Graduation Application". Detta ar en ansokan som alla seniors maste lamna in innan man kan ga ut skolan. Sa nu borjar det kannas att det ar pa riktigt och det ar verkligen inte langt kvar nu. 

Sim sasongen borjar ocksa narma sig sitt slut. Vi har totalt fyra tavlingar och en sisadar 23 dagar kvar. Pa lordag har vi en tavling mot Montclair Universiy och det kommer bli en valdigt jamn och spannande tavling. Under den tavlingen har vi ocksa var sa kallade "Senior Day" vilket innebar att alla simmar-seniorer ska tackas av och sa kommer vi fa presenter :)

Nu lovar jag att jag ska skriva lite oftare har pa bloggen sa hall utkik. 



Miami

Efter åtta dagar med strålande sol och sommarvärme så är jag nu tillbaka i kalla New Jersey. Vi har haft en riktigt bra vecka och även om det är lite skönt att vara tillbaka på hemmaplan så längtar jag redan tillbaka till värmen. Men ni ska inte tro att det har varit någon semester. Det har varit hårdträning så det är skönt att få komma hem och andas ut. Vi har tränat två pass om dagen vilket motsvarar 4-5 timmar träning om dagen. Främst så har det varit massa simning men också lite styrketräning och totalt sett simmade vi nästan 1 mil per dag. Det har varit tidiga morgnar eftersom första träningspasset var mellan 7 och 9. Därefter fick vi några timmar ledigt innan nästa träningspass drog igång mellan 15-18. En av våra morgonträningar blev dock inställd på grund av att värmaren i poolen var trasig, så då passade vi på att festa till det lite på kvällen innan.  Större delen av vår lediga tid spenderade vi på stranden där vi badade, spelade volleyboll, och bara tog det lugnt (som om vi inte hade fått nog av vatten efter alla dessa träningar).

Hotellet som vi både på låg precis på stranden och vi hade havsutsikt på rummet. Till skillnad från vårt tidigare träningsläger i Florida så har vi haft väldigt tur med vädret. Det har varit soligt och alldeles lagom varmt varenda dag. Den enda dagen då det var lite svalare och blåsigt var den dagen vi skulle åka hem så det gjorde ju inte så mycket.

Nu har vi den här helgen ledigt och sedan har vi en veckas hård träning kvar innan skolan drar igång igen. Då har vi ett par tävlingar kvar och den stora avslutande tävlingen för säsongen. Nu är det ungefär bara en månad kvar till dess att säsongen är över och tills min simkarriär får sitt slut. Jag har i alla fall haft ett väldigt bra och roligt avslutande läger vilket känns väldigt kul.


RSS 2.0