Florida del 2

7 januari

 

Det här var en av de bättre dagarna som vi hade när det kommer till väder. Det var soligt och hyfsat varmt. Efter vår träning på morgonen kunde vi ligga ute vid poolen och sola, vi gick också ner till stranden ett tag innan det var dags för nästa träning. Vid den här tiden var man rätt så sliten i kroppen. Det känns ordentligt när man tränar två gånger om dagen och extra mycket när vi dessutom tränar i lång bassäng.

 

Under kvällen så utforskade vi området kring hotellet lite. Det vill säga, vi gick till de två surf shoparna som låg några hundra meter från hotellet. Förutom det så fanns det inte så mycket runt omkring hotellet förutom massa snabbmatsställen. Efter den lilla shopping rundan eller vad man nu ska kalla det, drog vi oss tillbaka till hotellet.

 

8 Januari

 

Idag hade vi träning på morgonen som vanligt. Sedan var det planerat att vi skulle ha en tävling mot ett team från Ohio som också var här på träningsläger. Dock så skulle det bli väldigt kallt under eftermiddagen och kvällen och coachen ville inte att vi skulle vara ute och bli kalla och därför ställde han in tävlingen. Jag tror inte att det var någon som var speciellt taggad på att ha en tävling i alla fall så det var ett ganska glatt besked. Dessutom ställde coachen in båda träningarna på lördagen för att det skulle vara väldigt kallt då också. Så vi fick en och en halv dag ledigt från träning men det fanns inte jätte mycket att göra eftersom vädret var så pass dåligt.

 

Under fredagskvällen bjöd hotellet hela teamet på pizza. De hade beställt massor med pizza och vi åt oss mätta och belåtna.  Sedan på kvällen kunde vi på teamet ha en liten fest eftersom vi inte behövde gå upp tidigt morgonen därpå.

 

9 Januari

 

Idag hade vi som sagt en helt ledig dag från träning så först och främst kunde vi ta en lång sovmorgon. Under dagen fanns det inte speciellt mycket att göra eftersom det var både kallt och regnigt. Coachen hade ordnat en buss som skulle åka till en galleria så vi bestämde oss för att åka med i brist på annat att göra. Vi gick runt där ett tag, käkade lunch och åkte sedan tillbaka till hotellet. Väl på hotellet bestämde vi oss för att bada i bubbelpoolen och den stora (och kalla) poolen.

 

Fortsättning följer.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0